fbpx

Wrap met carpaccio en truffelmayonaise

Deze heerlijke wrap is gevuld met carpaccio, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en sla.

Wrap met carpaccio en truffelmayo

Dit is echt een heerlijke wrap om als lunch mee te nemen naar werk of school. De smaakcombinatie van de carpaccio, de truffelmayo, de sla, de pijnboompitten en de Parmezaan is echt sensationeel. Het is de favoriete wrap van Willeke.

Wij hebben een speciale tortilla gebruikt met extra eiwitten en minder calorieën. Bijkomend voordeel van deze wraps is dat deze niet zo klef en plakkerig is én veel meer voedt. Hierdoor heb je al na het eten van 1 wrap een behoorlijk voldaan gevoel. Deze wraps zijn te koop bij Body & Fit,klik hier voor meer informatie. Vanzelfsprekend kun je alle soorten wraps gebruiken voor dit recept.

Ingrediënten (voor 1 wrap):

  • 25 gram carpaccio (een half plasticje). Maar leef je uit als je meer lust! Goed voor de eiwitten en gewoon echt lekker.
  • 5 gram Parmezaanse kaas
  • 5 gram pijnboompitten
  • 15 gram ijsbergsla
  • 1 tortilla (wij hebben de smart wrap met chia gebruikt van body en fit)
  • 1 eetlepel truffelmayonaise

 

Bereiding:

  1. Warm de wrap op volgens de verpakking.
  2. Besmeer de wrap met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de sla, de carpaccio, de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten.
  3. Rol de wrap op en zet desgewenst vast met een prikker (of doe er een feestelijk vleestouwtje omheen zoals wij).

Heerlijk voor in de lunchtrommel, voor het avondeten maar ook in plakjes staan ze geweldig op de borrelplank.

Laat vooral even weten wanneer je aan de slag gaat met dit recept, dan komt Willeke even een hapje mee eten 😉

Voedingswaarden (voor 1  wrap):

Eiwitten: 18,7 gram
Energie: 427,8 Kcal
Vet: 22,8 gram
Koolhydraten: 41,8
Vezels: 5,3 gram
Zout: 1,1 gram

Nieuwe recepten in je mailbox ontvangen?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.