Klassieke gevulde eieren

Gevulde eieren

Deze borrelfavoriet wordt gemaakt van gekookte eieren, een beetje mayonaise en lekker veel kruiden. Goed van te voren te maken en een echte crowd-pleaser.

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 50 gram mayonaise (ongeveer twee eetlepels)
  • Peper, zout, knoflookpoeder, paprikapoeder naar smaak (ook lekker met mosterd)

Bereiding:

  1. Kook de eieren hard 10 minuten en laat schrikken in koud water
  2. Pel de eieren, halveer en schep er voorzichtig het eigeel uit
  3. Prak in een schaaltje het eigeel, de mayonaise en de kruiden
  4. Schep het eigeel in een spuitzak of lepel terug in de eiwitten

Voedingswaarden:

Eiwitten: 25,2
Energie: 588 Kcal
Vet: 53,4 gram
Koolhydraten: 1,8 gram
Vezels: 0,1 gram
Zout: 3,1  gram

Nieuwe recepten in je mailbox ontvangen?
borreleiereneiwitrijkeiwitrijk recepteiwitrijke voedinggekookte eierenhapjesvoor te bereiden
Comments (0)
Add Comment