Klassieke gevulde eieren

Super simpel en zo ontzettend lekker bij de borrel, gevulde eieren. Goed voor te bereiden én verrassend eiwitrijk.

Gevulde eieren

Deze borrelfavoriet wordt gemaakt van gekookte eieren, een beetje mayonaise en lekker veel kruiden. Goed van te voren te maken en een echte crowd-pleaser.

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 50 gram mayonaise (ongeveer twee eetlepels)
  • Peper, zout, knoflookpoeder, paprikapoeder naar smaak (ook lekker met mosterd)

Bereiding:

  1. Kook de eieren hard 10 minuten en laat schrikken in koud water
  2. Pel de eieren, halveer en schep er voorzichtig het eigeel uit
  3. Prak in een schaaltje het eigeel, de mayonaise en de kruiden
  4. Schep het eigeel in een spuitzak of lepel terug in de eiwitten

Voedingswaarden:

Eiwitten: 25,2
Energie: 588 Kcal
Vet: 53,4 gram
Koolhydraten: 1,8 gram
Vezels: 0,1 gram
Zout: 3,1  gram

gevulde eieren foto zoom
Nieuwe recepten in je mailbox ontvangen?

Als eerste op de hoogte? Schrijf je nu in voor berichten direct op je mobiel of computer

💙 Leuk als je ons laat weten wat je ervan vindt 💙

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.