fbpx

Over ons

Team eiwitrijke voeding

Wij zijn het team achter Eiwitrijke Voeding. Officieel heet ons bedrijf “WEMA Eiwitrijke Voeding”. De WEMA staat voor de beginletters van onze familie bestaande uit Willeke, Esmee, Michael en Aad.

Waarom Eiwitrijke Voeding?

We zijn Eiwitrijke Voeding gestart omdat we zelf op zoek waren naar eiwitrijke producten en eiwitrijke recepten. Dit omdat Willeke in 2018 een maagverkleining heeft gehad en extra eiwitrijk moet eten en onze (schoon)moeder/oma 90 jaar oud is en we ook voor haar eiwitrijke producten zochten die zij makkelijk kan eten (en vooral ook lekker zijn).

Natuurlijk kwamen we HEEL veel websites tegen die gespecialiseerd zijn in eiwitrijke producten en recepten . We hebben er tips en inspiratie vandaan gehaald, maar eigenlijk voelden we ons nergens thuis op die websites en bij die bedrijven. Veel sporters moeten eiwitrijk eten, maar wij zijn niet van die sportievelingen. We kunnen ons ook niet identificeren met de prachtige slanke, gebruinde lijven die je ook veel online ziet. Dat zijn we zéker niet.  Verder gebruiken veel websites ingrediënten waar we nog nooit van gehoord hebben, maar die ook niet bij de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn.

Ons doel met Eiwitrijke Voeding

Wij zijn een (hecht) gezin waarbij vader en moeder werken en de tieners op school zitten. We hebben het druk en combineren werk/school zoveel mogelijk met gezond eten, bewegen en leuke dingen doen. Uren in de keuken staan? Daar hebben we geen zin in! Maar lekker én eiwitrijk eten is wél belangrijk, dus hoe kunnen we dit nou combineren?

De zoektocht naar lekkere én makkelijke eiwitrijke producten en recepten leidde van het één tot het ander. Brainstormen met het gezin op de ene dag en bij de Kamer van Koophandel om ons gezamenlijke bedrijf in te schrijven op de andere dag. Recepten uitschrijven, producten testen, productkennis opdoen, foto’s maken van recepten, website en social media opzetten, winkel vullen en bestellingen versturen: we doen het allemaal met zijn vieren.

Wat we willen bereiken is dat eiwitrijk eten  lekker(der) én makkelijker wordt. Simpele recepten, bekende ingrediënten die overal te koop zijn, lekkere kant en klare eiwitrijke producten; alles geschikt voor het hele gezin. Ongeacht wat de reden is dat je eiwitrijk(er) moet óf wilt eten.  

En dat doen we echt met zijn vieren, waarbij we alle kennis, ervaring en sterke punten combineren. Daarom stellen we ook graag, met heel veel trots, ons team voor:

De Familie Van den Heuvel

Esmee

Esmee (17 jaar) kan uren op Instagram rondkijken naar recepten en how to's. Tot grote irritatie van Willeke en Aad. Nu blijkt dat kijken ineens heel effectief te zijn: ze heeft een talent voor het maken van lekkere recepten én koken. Esmee is de grootste inspiratiebron voor de recepten en pakt een groot deel van social media op zich. Esmee volgt de opleiding voor facilitair leidinggevende.

Michael

Michael (16) is de stille kracht van Eiwitrijke Voeding. Hij werkt het liefst achter de schermen en ondersteunt daar waar nodig. Hij kookt mee, fotografeert, zet producten in de winkel en helpt mee met de logistiek. Michael komt regelmatig met inzichten waar hij iedereen mee verrast.
Michael volgt de opleiding voor dierverzorger.

Willeke

Willeke is een veelzijdige ondernemer met brede interesses. Naast het runnen van een online marketingbureau, coacht zij ook ervaren ondernemers. In 2018 heeft zij een maagverkleining gekregen waardoor zij eiwitrijke voeding moet eten. Willeke wil constant nieuwe dingen leren (om daar anderen mee te helpen), daarom volgt zij nu ook de opleiding tot voedingsdeskundige. Haar website vind je op www.willeke.nl.

Aad

Aad (50) komt uit de logistiek en gaat daarom ook over opslag van producten en het versturen van bestellingen. Daarnaast bouwt hij websites. Deze zaken combineert hij binnen Eiwitrijke Voeding. Aad biedt zich elke keer weer graag aan om álle recepten en producten uit te testen (de opoffering!). Zijn bedrijf heet trouwens Siteren (www.siteren.nl)