fbpx

Calvé proteïne pindakaas (115,5 gram per pot)

Beschrijving

Calvé Proteïne Pindakaas (4,9 gram per portie)

De boterham besmeren met deze pindakaas levert gemiddeld 4,9 gram eiwitten op. Ten opzichte van andere  pindakaas -varianten is dat zelfs nog  een vermeerdering  van 1,7 gram per portie.

Natuurlijk is protein pindakaas al een “eenvoudige”manier om eiwitten toe te voegen aan een boterham. Combineer het met een Tasty boterham dan wordt het helemaal een aanrader.

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie: 610 kcal
Vet: 9 gram
Koolhydraten: 9,4 gram
Voedingsvezels: 10 gram
Eiwitten: 33 gram
Zout: 0,55 gram

Wat vinden wij van de Calvé Proteïne Pindakaas?

De pindakaas is heel smeuïg. Het deed me het meeste denken aan de kleine kuipjes met pindakaas die je in hotels/ restaurants wel eens ziet. Er is weinig verschil te merken tussen een “gewone”variant en de proteïne rijke pindakaas qua smaak, alhoewel de gewone variant met pinda’s (stukjes) wat meer een bite heeft.  Dit is dus een hele makkelijke manier om extra eiwitten toe te voegen.  Geen gedoe met poedertjes of andere handelingen om eiwitten toe te voegen, maar gewoon een andere kleur pot.

Persoonlijk kies ik altijd voor de pindakaas met stukjes pinda, dat mis ik dus wel een beetje in deze variant. Misschien een goede tip voor Calvé 🙂 Nog meer eiwitten !!

Waar te koop?

Calvé Proteïne pindakaas is te koop bij:

  • Jumbo
  • Plus