Gevulde snoeppaprika’s met tonijnsalade

Schattige snoeppaprika’s gevuld met een smeuïge tonijn salade. Makkelijk om van te voren al te maken en om te variëren met verschillende vullingen zoals hummus.

Gevulde snoep paprika met tonijnsalade

Deze super schattige snoeppaprika’s zijn gevuld met een zelfgemaakte tonijnsalade. Ideaal om van te voren al te maken én te variëren met verschillende vullingen zoals hummus.

Ingrediënten:

  • 5 snoeppaprika’s
  • 90 gram tonijn uit blik, uitgelekt
  • 45 gram mayonaise (2 eetlepels)
  • Peper en zout naar smaak

Ook lekker met cayenne peper of fijngesneden bosui

Bereiding:

  1. Was de paprika’s, halveer en schraap de vulling (zaadjes + zaadstam)
  2. Laat de tonijn uitlekken, prak met een vork klein en voeg de mayonaise en kruiden toe
  3. Gebruik een spuitzak of lepel om de tonijn netjes in de paprika te smeren/spuiten

Voedingswaarden:

Eiwitten: 28,3 gram
Energie: 585,9 Kcal
Vet: 35,1 gram
Koolhydraten: 33,4 gram
Vezels: 11,6 gram
Zout: 1,1 gram

Nieuwe recepten in je mailbox ontvangen?

Als eerste op de hoogte? Schrijf je nu in voor berichten direct op je mobiel of computer

💙 Leuk als je ons laat weten wat je ervan vindt 💙

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.